16år, og aldri spist kebab

Er det seriøst så rart at en 16-åring født og oppvokst i Norge, ALDRI har spist kebab?

Det føler jeg hvertfall, for jeg er nettopp 16år og har ikke smakt kebab før(vært i en kebabsjappe to ganger med venner som har kjøpt), og når jeg sier dette til folk ser de rart på meg, og tror nesten ikke det de hører. Men jeg har ikke hatt noe spesielt behov for å spise det, jeg har jo hørt diverse historier om kattekjøtt og rottehaler i kebabe, men tror ikke det er det som er grunnen, og jeg liker jo taco, men det har aldri blitt sånn at jeg har spist det. Og jeg har vært i Danmark uten å spise røde pølser, men det er det ikke såååå mange som synes er rart.
Så hvorfor er det så rart at jeg aldri har smakt kebab kjøpt på foreksempel Bislett eller Beirut?

20121122-162259.jpg

Har du spist kebab før?

View Results

Loading ... Loading ...

2 tanker om “16år, og aldri spist kebab

  1. Finnes da ikke noe rart i det! Personlig ser jeg på kebab som et stort onde, hatt mang en langtekkelig magesjau takket være de greiene… 😛

    -NA, nymfoman sexblogger

  2. Jeg er også 16 år, født og oppvokst her i landet, men aldri satt tunga mi borti en kebab. Synes rett og slett ikke det ser særlig delikat ut. Har selv opplevd å bli sett rart på på grunn av det, haha, spesielt 😛

Takk for komentaren!