3 dager – 2 konserter – 1 brannalarm

Dette har på mange måter vært en fantastisk uke, men også en veldig slitsom en. For jeg er nok litt for aktiv, og glemmer å sette av tid til søvn, noe som lett går utover hvordan jeg fungere på skolen. Men sånn er vel ungdomslivet? Uka har bestått av konserter, lange skoledager, shopping og en brannalarm.

Men uansett, på mandag var jeg på TheScript i Oslo Spektrum sammen med en kjempegod venn! Og det var en fantastisk bra konsert. Vi hadde sitteplasser og det skjer ikke ofte, men det var litt digg.

Og på onsdag var jeg vært på Lissie-konsert på Rockefeller, og der var en spesieltbra konsert! Dette var en Lissie-Solo konsert, det betyr at hun har forlatt bandet sitt hjemme i USA, og opptrer med gitaren sin og det FANTASTISKE Foss-Choir! Og de er så utrolig flinke, og når de synger med Lissie blir det bare perfekt! Håper på flere slike konserter fremover! Oppvarmingsartisten på konserten var også helt rå, det var nemlig the one and only, SigneEide! Hun er kjempeflink, sjekk henne ut på YouTube, SoundCloud og Facebook!

Her kommer fra Lissie-konserten!

        

 

Men nå lurer du sikkert på hvor denne ene brannalarmen kommer inn i bildet? Jo, det har seg nemlig slik at “speiderbarna” mine hadde kokkekamp på mandag, og da den ene patruljen skulle steke bacon i en stekeovn, dette førte til stor røykutvikling og full uttrykning fra brannvesenet, samt at hendelsen havnet på speideren sin overhørt-side på facebook.

Så da ønsker jeg alle en fin påske! 🙂

 

Takk for komentaren!