Gardermoen, StarBucks og livet nå

Nå sitter jeg her på OSL(Gardermoen), og koser meg med Starbucks-kaffe og Imsdal. Grunnen til at jeg sitter her nå,

er at jeg venter på mormor og bestefar som har vært en uke i Spania, og se vet ikke at jeg er her for å møte dem 🙂

Egentlig så er det litt kjedelig å sitte her, men nå får jet tid til å tenkte litt og så tekster jeg verdens kuleste og søteste jente(som også er bestevennen min <3 ), så regner med at tiden kommer til å gå fort. Har sitter her siden 00:30 ca, og flyet lander 02:10 så er en liten stund igjen. En ting jeg gruer meg noe veldig til er i morgen kveld, da er det eksamensfest, og det betyr at det er siste gangen jeg ser den klassen jeg har blitt så glad i, for siste gang på en lang stund. Men vi har en masse gode minner og bilder, og takker være Facebook så holder vi vel kontakten også. Klassen min er en helt fantastisk gjeng som jeg har blitt så glad i de siste årene, og jeg føler virkelig at jeg har fått noen gode venner som jeg kan stole 100% på <;3 Og jeg har laget en kjempe fin film med bilder som de skal få se i morgen, det kommer til å bli en dag med mye følelser blandet inn, men som klasse tror jeg vi skal takle der greit, det er jo aldri noe gøy å skilles. Og dagen i går, tirsdag, var en en kjempe fin dag, der hele klassen var hos læreren vår, Sigrid, og spiste frokost. Der var kjempe koselig, takk for at vi fikk komme på besøk til deg! 🙂 Men nå er Internett-tiden min snart ute her på OSL, men håper dere leser dette innlegget, for det har vært fint for meg å få ut noen tanker/følelser gjennom det. Vi snakkes. Og her er ett bilde jeg tok nå nettopp. 20120620-013504.jpg

;

;

;

;

;

Takk for komentaren!