Prøvemuntlig

I dag har jeg hatt prøvemuntlig, for dere som ikke vet hva det er, så er det øvelse til muntlig eksamen. Så kl. 08:30 på mandag fikk vi vite hva vi kom opp i, jeg og 9andre fra klassen kom opp i naturfag, de andre kom opp i matte og RLE.
Så ble hvert fag samlet på hvert sitt rom for info, mitt tema inne naturfag ble “befolkningsvekst”, med en gang tenkte jeg dette er jo samfunnsfag, men jeg fant ut at jeg måtte prate om celler og sånt.

Så på mandag og i går jobba jeg masse med presentasjonen i en app som heter Keynote laget av Apple(koster 70,-) på den nye iPaden min(egentlig mamma sin men jeg får låne den)
I dag var jeg på skolen fra 08:00 for å forberede meg og snakke litt med andre som også skulle opp idag. Alle jeg prata med var fornøyde med sin karakter og jobb, snakka med en som har jobba bra, og hadde en fin presantasjon, men som jeg mener fikk en urettferdig karakter. Du vet hvem du er og at jeg støtter deg 😀
Så klokken 12:00 var det min tur(legger ved ett bilde av sensor, som læreren min har laget), jeg framførte og gjorde så godt jeg kunne på spørsmålene. Fikk en 5for presantasjonen og 4for spørsmålene, 4,5=karakter 4. Så jeg er fornøyd med egen innsats 😉

20120425-172518.jpg

Skal dere opp i prøvemuntlig eller har dere vært? Hvordan gikk det?

 

 

 

 

 

Takk for komentaren!