Sommer, leir og videoer!

Nå er det under 3uker igjen til jeg starter i 1.Klasse på HellerudVGS. Synes sommeren har gått fort, har ikke gjort så mye spennende men har nettopp vært på speiderleir i Danmark som dette innlegget kommer til å handle en del om.

Leiren i Danmark(heretter omtalt som SL2012) er den største leiren jeg har vært på i min speider-historie, det var rundt 35 000 speidere der. Leiren var kjempe bra lagt opp med rutere overalt, supermarked med masse forskjellig(kjøpte blant annet 2brett med X.RAY der) Aktivitetene som var der var ok, det morsomste var å bygge en ny bydel i Holstebro, i Lego. Så man kan godt si at dette var den beste og verste leiren på flere måter, den var bra på de måtene at jeg vi hadde mye fint vær, bra leirbål, en del fritid, og jeg fikk henge masse med bestevennen min 🙂 Det som ikke var så bra er mer personlige greier som har gått inn på meg, men som er en “case” mellom meg og den det gjelder.

Noe av det morsomste med å være på leir er at du treffer mange mennesker, og du gjør en del som du ikke hadde gjort hjemme. Eksempel er å gå rundt med ett skilt der det står “Free Hugs”, det har jeg ikke sett mange gå rundt med i Oslo sentrum!
Noe annet gøy er leirbålene, nå synes jeg at de danske leirbålene var ganske kjedelige, liker bedre de norske der Ris har ansvaret for både bål og underholdning, ligger en film av det nederst i innlegget, så bare bla deg gjennom resten av teksten og noen bilder.

Det var vel det, resten av ferien skal jeg vel bare henge hjemme, kanskje jeg drar en tur til Hamar eller no, det som hvertfall er sikkert er at jeg kommer til å høre masse på musikk, og savne bestevennen min <3Minst 5steder hang disse på området ved scenen, dessverre hørte man godt at ikke alle var koblet til riktig

Her kommer videoen fra fyrverkeriet:

Og her er videoen av innslaget, “hvis ikke jeg var her i dag så ville jeg blitt”

Nå er det også bare 29dager igjen av fotokonkurransen min, så siste innspurt starter NÅ!

 

2 tanker om “Sommer, leir og videoer!

  1. Hallå. Ser ut som du har hatt det bra i sommer. Håper du får “årna” opp i case`n din også. Fortsatt god sommer 🙂

Takk for komentaren!