Muntlig eksamen, pakke og klassen i avisa <3

Ang. muntlig eksamen, så slapp jeg det grunnet streik. Så først fikk klassen beskjed om at de kom opp i RLE, Naturfag og Matte, jeg kom opp i RLE, så fikk vi beskjed om å gå hjem fordi sensoren vi skulle ha var i streik 😉
Ble DU berørt av streiken?


I går var Dagbladet på besøk i klassen for å skrive om ett matteprogram vi bruker, Kikora. Det er på side 8 og 9 i dagens Dagbladet og på nett(http://www.dagbladet.no/2012/06/07/nyheter/utdanning/skolepolitikk/innenriks/21967685/)
Super kult!!! 🙂

Og i dag fikk jeg endelig den pakka som jeg bestilte hos Elkjøp

20120607-193407.jpg

I morgen skal jeg på klassetur til Bjørvika, det gleder jeg meg til, tar med speilrefleks så dere får se noen bilde til søndag 🙂

I helgen skal jeg til pappa, og siden vi skal til Fredrikstad på lørdag, tar jeg inne med PC.

Ønsker dere en super helg! 😀

Takk for komentaren!